Тита: Имам човек до себе си! (Какво още разкри?)

Тита открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм
0

Тита разкри в какви отношения са с Гери-Никол

Тита, или Христина Христова, както е истинското й име, нашумя с участието си в музикалното шоу „Х Фактор“. Днес тя е сред най-успешните поп и арендби звезди у нас. Въпреки това Тита продължава да се отнася с уважение към хората, които среща, с които общува, с тези, с които работи.

„Христина е искрена до болка, чувствителна и много емоционална. Това е може би най-отрицателната ми черта“. Така се описва изпълнителката пред „България днес“. Красивата девойка вече има и албум, направен за много кратко време. Признава, че винаги се стреми да бъде по-добра версия на себе си и често се чуди как успява да го прави.

„Общо взето, спя повечето време в колата и от време на време вкъщи (смее се). Но на мен ми харесва този начин на живот. А и всички знаем, че успех без жертви не може“, казва поп певицата.

Любим мъж

Тя е сред най-актуалните изпълнителки у нас и затова много жълти медии й приписват връзки с различни мъже. Попитана за любимия си мъж, тя небрежно се измъква от темата: „Мъжете в моя живот са изключително малко и в момента имам до себе си човек. Щастлива съм с него“, сподели Тита.

Вероятно заради натоварения си график и многото неща, в които влага енергията си, Тита е поизоставила студентството. Тя бе приета в специалност „Финанси“ в УНСС, но не обича студентските купони. Предпочита партитата вкъщи с най-близките приятели на вечеря и чаша вино.

Тита се пробва да участва в „Х Фактор“ още през 2013-та година. Но не успява да се запише, защото е само на 14 години и няма право да участва. Година по-късно сестрата на Христина я записва за предварителния кастинг в интернет. На същинското прослушване, когато вече се явява и пред менторите, й поставят едно условие. Ако иска да продължи в предаването, тя трябва да е в група с още две момичета – Гери-Никол и Мишел.

Първоначално Гери-Никол и Христина са против идеята. Но след внимателно обмисляне приемат да станат триото Sweet 16. Въпреки подкрепата на младите зрители, групата отпада от „Х Фактор“ в последния лайв и така се разпада.

Гери-Никол е първата от трите момичета, която прави големия пробив, пише „България днес“. Това става с „Ела и си вземи“ – парчето, което записва с Криско и става абсолютен хит. А сега Криско застана зад Христина и видеото към първия й сингъл е гледано вече над 4 милиона пъти.

Тита открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм
Тита открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм

За съжаление с днешна дата Тита не поддържа отношения с Гери-Никол. „В момента с нея нямаме допирни точки, всяка следва собствения си план“, сподели Тита.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.