Мари на Гала е с коронавирус (Вижте как го съобщи)

Гласувайте за статията

Мари на Гала е с положителен тест за коронавирус

Щерката на Гала е поредната жертва на коронавируса. Красивата Мари-Константин реши по доста интересен начин да съобщи за заболяването си. Тя се съблече чисто гола и обяви какво е здравословното й състояние.

Положителният резултат за Мари идва точно на петък 13-ти и само два дни, след като майка й официално оздравя. Водещата на „На кафе“ дори отпразнува с шампанско отрицателния тест.

„Нестандартно е да празнуваме оздравяване от грип, като че сме получили оная прословута вест, за презокеанския чичо и многомилионното му завещание. Ама, тва е – промениха ни се и гадостите, и радостите. Сега, чакаме @marie.konstantin да оздравее, щото тя пое щафетата; после – пак вадим бутилките.

Даже бих казал ( смело и дори еретично ) – ще го отбележим в заведение. Аз и до 23:30 мога да се обезобразя”, обясни гаджето й Стефан, който също бе болен.

Имаше спекулации, че Мари е посяла вируса в „На кафе“, където се разболяха майка й, Гергана Малкоданска и Андреа Банда. Девойката се ядоса и направи  тест за доказателство, че е здрава. Сега, обаче, наистина й се наложи да се сблъска с коварния китайски вирус и всичките му усложнения.

Мари на Гала обяви, че с положителен тест за коронавирус по странен начин сн. Инстаграм

Мари на Гала обяви, че е с положителен тест за коронавирус по странен начин сн. Инстаграм

От вчера Мари е под домашна карантина. Тя обаче не пада духом и дори се разсъблече, за да бори вируса с голи гърди. Първият, който хареса снимката е любимият на Мари – синът на Джуджи, предават от show.blitz.bg. Феновете на Мари веднага й пожелаха „бързо оздравяване“. „Ами така е, като ходите голи“, шегува се друга почитателка на дъщерята на Гала и й пожелава „всичко да мине бързо и неусетно“. Междувременно Гала вече пребори коронавируса и в петък се завърна в „На кафе“, което досега водеше от дома си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Konstantin (@marie.konstantin)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар