Отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са обтегнати (Вижте тук)

Отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са обтегнати сн. YouTube
0

Доналд Тръмп и Мелания се появиха на първи ангажимент след изборите в лошо настроение

Дистанцирани един от друг и в лошо настроение, Мелания и Доналд Тръмп се появиха на първата си публична проява след загубата на изборите. Двамата поднесоха венци на гроба на незнайния воин в Арлингтън заедно с вицепрезидента Майк Пенс и неговата съпруга Карън.

Обтегнати отношения

По физиономиите и поведението им пред камерите, американците заключиха, че отношенията им са обтегнати. Президентът и половинката му се появиха поотделно, всеки придружаван от по един военен, носещ голям чадър, за да не се намокрят. Но г-н и г-жа Тръмп не са хванати за ръце не само заради дъжда навън, отбелязаха експерти по невербална комуникация.

Избрала тъмносиво дълго палто с черни кантове, Мелания дори с дрехите си показва, че няма желание да се усмихва както го правеше в края на кампанията на своя съпруг, когато я обвиниха, че има двойничка.

Дистанциране

На снимките от възпоменателната церемония се вижда, че Доналд Тръмп пристъпва напред, като жена му е с поне две крачки назад, сякаш умишлено се дистанцира от него. Замисленият й поглед показва, че точно в този момент тя едва ли иска да бъде на въпросното място.

„Вижте как държи за ръка войника“, „Та тя е по-близка до човека, държащ й чадъра, отколкото с Тръмп“, „Тъгата е изписана на лицето й“, пишат последователи на социалните мрежи под кадрите на първата дама.

Според американски експерти, ако Мелания е искала да покаже, че въпреки всичко остава зад гърба на мъжа си, тя щеше да стои до него, като двамата военни държат чадърите от двете им страни.

Разстояние

Разстоянието между тях също доказва, че нещо не е наред, най-малкото, че са притеснени какво ще правят след напускането на Белия дом, отбелязват световни издания.

Отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са обтегнати сн. YouTube
Отношенията между Доналд Тръмп и Мелания са обтегнати сн. YouTube

До момента Доналд Тръмп не признава победата на Джо Байдън, с което предаването на властта може да се забави. Той не е излязъл и с обръщение към американския народ след своята загуба, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.