Истината за здравословното състояние на Бойко Борисов

Гласувайте за статията

Бойко Борисов рядко е отсъствал от работа поради здравословни проблеми

Бойко Борисов успя да пребори коронавируса. Но не по-малко драматични за здравословното му състояние се оказват други перипетии.

През годините в политиката рядко му се е налагало да ползва болничен, както и медицинска помощ.
През 2011 г. министърът-председателят за пръв път проговори за здравословното си състояние. Той сподели в свое интервю, че страда от исхемична болест на сърцето и добави, че всеки с високо кръвно страда от това заболяване.

Тогава Борисов и обясни, че стриктно следи състоянието си и редовно ходи на профилактични прегледи, въпреки че не се вслушва в препоръките на лекарите.

2013 г. се оказа по-драматична за него. В рамките само на една седмица той два пъти бе приет по спешност в болница „Лозенец“. Хипертонични кризи, обща отпадналост и неразположение бяха причината за хоспитализацията му. Тогава той прекара три дни в болницата. Дни по-късно отново бе приет в Правителствена болница с високи стойности на кръвното наляган.
Единствено спортните травми са ставали причина за по-дългото му отсъствие. Общо 4 са операциите по спешност на Борисов заради разкъсан менискус.
За пръв път контузи десния си крак, докато беше кмет на столицата. Това се случи по време на футболен мач през май 2009 г. През 2013 г. отново претърпя сложна операция по същия повод, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Истината за здравословното състояние на Бойко Борисов”

 1. др.Куков - психиатър

  Ное. 14. 2020

  Не това е сериозното заболяване на нашия Б.Б. Истинските му проблеми са психическите заболявания – тежка форма на нарцисизъм и тежка форма на маниакално-депресивна психоза. И двете изискват интензивно и продължително стационарно лечение в психиатрична клиника, като лечението в над 80% от случаите не е успешно.

 2. Ангелина

  Ное. 22. 2020

  Иска ви се да е психично болен ,ама НЕ.
  Най нормалният от всички взети заедно.
  ДЕ ВСИЧКИТЕ ДА БЯХА КАТО НЕГО.
  ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ НАИСТИНА ШВЕЙЦАРИЯ.

Добавете коментар