Мелания Тръмп не обича Коледа (Вижте как се издаде)

Мелания Тръмп украсява Белия дом за Коледа за последен път сн. Инстаграм
0

Мелания Тръмп украсява Белия дом за Коледа за последен път

Първата дама Мелания Тръмп ще украси Белия дом за Коледа. Това ще й бъде последният път, в който тя спазва тази традиция. След като съпругът й Доналд Тръмп загуби изборите за президент, Коледа ще бъде последният празник за първото семейство като обитатели на Белия дом.

Украсяването ще започне в началото на декември, а г-жа Тръмп ще е начело на комисията, която ще придаде коледно настроение на всички от администрацията на президента. Коледната традиция обаче идва в доста трудно време както за Мелания, така и за Доналд. Настоящият президент на САЩ отказва да приеме загубата си от Джо Байдън, а г-жа Тръмп се забърка в поредния скандал.

Таен запис

Преди няколко дни изтече таен запис, в който се чува как Мелания обсъжда украсяването на Белия дом и признава, че не е много въодушевена от това действие. Аудиото беше пуснато от Стефани Уолкоф, която е бивша служителка в Белия дом и една от най-близките приятелки на Мелания.

Тя също така написа и книгата „Melania & Me“, в която разкрива за живота на Първата дама и за брака й с Доналд Тръмп. В записите се чува как г-жа Тръмп по-скоро иска да се отърве от коледната традиция.

„Няма да се престаравам за коледната украса. На кого му пука за Коледа и украсата?“, казва Мелания. Тя все пак добавя, че ще спази традицията, защото й се налага.

За нейно щастие, това ще й е последният път, в който го прави пред очите на цяла Америка. Отговорът на Първата дама не закъсня. Тя твърди, че думите й са извадени от контекста, а книгата на Уолкоф е базирана на клюки и слухове.

Ежегодна традиция

Според говорител от Белия дом, г-жа Тръмп очаква с нетърпение да украси президентската резиденция за Коледа. „Това е ежегодна традиция, за която тя се готви още от юни“, казва Стефани Гришам пред „People“. Добавя, че декорът ще бъде показан пред цяла Америка и ще бъде наистина впечатляващ.

На фона на всичко това Доналд Тръмп отказва да приеме загубата си на тазгодишните избори. Той се опитва да заведе няколко дела срещу различните щати, в които Джо Байдън излезе победител. Според настоящия президент, бюлетините по пощата са били фалшиви и гласовете, които трябва да бъдат зачетени, са само на хората, дошли да гласуват физически.

Мелания Тръмп украсява Белия дом за Коледа за последен път сн. Инстаграм
Мелания Тръмп украсява Белия дом за Коледа за последен път сн. Инстаграм

От „New York Times“ казват, че в нито един щат не е наблюдавано нарушение при преброяването на гласовете. Засега Тръмп има отворено дело само в Пенсилвания, като исковете му в Аризона, Джорджия, Мичиган и Невада бяха отхвърлени, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.