Константин: Нямам сили да говоря! (Какво сподели?)

Гласувайте за статията

Константин е изолиран вкъщи със семейството си

Константин разкри какво е здравословното му състояние в момента. „Нямам сили да говоря!“. Така кратко и без типичния ентусиазъм и веселие поп фолк изпълнителят описа пред „България днес“ състоянието си.

Преди дни стана ясно, че Коцето е първата известна личност, която боледува за втори път от коронавирус. Поп фолк изпълнителят разкри в социалните мрежи, че повторно е пипнал вируса и е в карантина в дома си в столицата заедно със семейството си.

„За съжаление не мога да ви кажа нищо готино или весело, както и някаква простотийка, каквито често ръся. Попаднах и аз в плен на суперфантастичния и готин вирус, наречен Ковид-19. Той съществува! Носете си маските и обичайте своите родители, защото не се знае кое що и докога. Ще ви държа в течение“, шокира Константин своите фенове.

Симптомите, които усъмняват поп фолк изпълнителя, че отново е заразен, са липсата на обоняние и лека температура. За Константин се грижи съпругата му Надя, която успява да съвмести грижите за него и с тези за двете им деца.

Въпреки че е в изолация, Коцето опитва да се развеселява, като преди ден сподели клипче как бере дюли с помощта на дълга пръчка от чужд двор. Независимо, че е в дома си, поп фолк изпълнителят е с предпазна маска заради близостта на сина си Александър. След като взима дюлята от дървото, Константин я подава на дъщеря си Марияна, която е в къщата.

Ситуацията в семейството на изпълнителя е по-сложна от първото му боледуване, защото сега освен него са заразени и двамата му родители, като баща му е в болница, пише „България днес“.

Константин разкри как се чувства сн. Инстаграм

Константин разкри как се чувства сн. Инстаграм

Константин бе сред първите известни личности, изкарали коронавируса в началото на годината. Според него първият път се е заразил по време на пътуване до Тайланд, точно в пика на пандемията в Азия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар