Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата (Нови разкрития)

Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата сн. YouTube
0

Астроложката на Даяна направи нови разкрития за брака й с Чарлз

В нощта преди сватбата си с принц Чарлз, Даяна Спенсър разбрала, че бракът им никога няма да бъде щастлив. Часове преди тя да сложи бялата рокля и му се врече във вечна вярност, той й казал: „Не те обичам“. Това твърди астроложка, работила с покойната принцеса.

„Едно от най-шокиращите неща, които Даяна ми каза, беше, че вечерта преди сватбата Чарлз й казал, че не я обича“, казва Пени Торнтън, която била и близка приятелка на майката на Уилям и Хари.

Тя участва в документалния филм на ITV „Интервюто на Даяна: Реваншът на принцесата“. Той бе излъчен от Би Би Си по повод 25 години от скандалното й интервю в предаването „Панорама“.  Дълбоко огорчена от бъдещия си съпруг и неговото семейство, тогава Даяна била на крачка от това да спре всички приготовления и се откаже от сватбата.

Извънбрачни връзки

По време на интервюто си пред журналиста Мартин Башир през 1995-та година, принцесата признава, че както тя, така и Чарлз, са имали извънбрачни връзки. Възобновявайки връзката си с Камила  Камила Паркър-Боулс, той допринася за раздялата им през 1992-ра година.

„В този брак бяхме трима, така че беше малко пренаселено“, казва Даяна, която в ефира на Би Би Си не скрива и за отношенията си с кавалерийския офицер Джеймс Хюит. Именно тези нейни думи карат Елизабет Втора да накара сина си да сложи край на своя брак с жената, дръзнала да й се опълчи чрез своята телевизионна изява.

Фалшиви документи

Според новия документален филм, посветен на скандалното интервю, репортерът е принудил Даяна да застане пред камерата чрез фалшиви документи, заради което собствениците на Би Би Си са започнали разследване. Говори се банкови извлечения с невярно съдържание, снимки и други.

Шпиониране

„Би Би Си тепърва трябва да се извинява за това, което наистина има значение тук: невероятно сериозната фалшификация на банкови извлечения, предполагаща, че най-близките доверени лица на Даяна са я шпионирали за нейните врагове“, казва Чарлз Спенсър, братът на Даяна пред списание „People“.

Кралица в сърцата на хората

„Бих искала да бъда кралица на сърцата на хората, в сърцата на хората, но не виждам себе си като кралица на тази страна“, казва още принцесата във въпросното интервю, неподозирайки, че един ден нейното желание наистина ще се сбъдне.

Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата сн. YouTube
Принц Чарлз признава на Даяна, че не я обича точно преди сватбата сн. YouTube

Според графичния дизайнер Мат Уилсър, за когото се смята, че по онова време е фалшифицирал документите, с които журналистът изнудил Даяна, Би Би Си трябва да понесе отговорност за извършеното от техния служител, който оронва престижа на една професия, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.