Хороскоп за 13 ноември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Везни

Ще трябва да се справите с нещо, което ще се окаже много по-лесно отколкото сте очаквали. Ако имате притеснение, че нещо се може да се обърка, потърсете помощ. Старайте се да съчетавате работата с почивката и преценявайте кое е важно и кое може да почака – съществува риск да се претоварите.

Скорпион

Днес експериментите няма да доведат до очаквания от вас резултат, затова е най-добре да заложите на рутината. Денят не е подходящ за плащане на сметки и уреждането на всякакви други практични въпроси – вероятността да объркате нещо и после да съжалявате е голяма.

Стрелец

Ако разработите докрай идеите, които ще ви хрумнат, ви очаква един успешен ден. Важно е да работите в синхрон с другите. Не се преуморявайте – отделете време за почивка и за любимите си хора. Ще получите вълнуваща новина, която засега не споделяте.

Козирог

Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. С повечето задачи за седмицата сте се справили, така че спокойно може да си тръгнете по-рано. Погрижете се за здравето си – спазването на хранителен режим, ще ви осигури по-голям комфорт.

Водолей

Емоционален ден. Без да очаквате, ще станете център на внимание на работното място. Това ще ви изненада, но и притесни. Ще получите интересно предложение, но не е нужно да давате отговор на момента. Отделете време да обмислете възможността по-внимателно.

Риби

Ден за равносметка. Трябва да придобиете ясна представа за това какво искате да направите в бъдеще и да разгледате всички идеи. Очертава се неприятен ден във финансово отношение. Доход, който чакате отдавна, няма да дойде скоро и това ще обърка плановете ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар