Азис побесня: Скочи на феновете си! (виж тук)

Азис побесня: Скочи на феновете си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Азис се ядоса на почитателите си и ги нахока в мрежата!

Кралят на поп-фолка Азис избухна в социалните мрежи. Причината – писнало му е да получва наставления от феновете. Това стана ясно от дълга публикация на Костинбродския славей във Фейсбук.

Азис

Азис скочи бесен на феновете си

„Време ли е за музика, не е ли време?! Не знам… Объркан съм! Получавам съобщения: „Направи като тази твоя песен“, „Направи като онази твоя песен“, „Обръсни се“, „Подстрижи се!“… Защо бе, хора? Защо вие ще определяте каква музика да правя?!

Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да нодя? Нито съм ви гадже, нито съпруг, нито баща! И аз искам Мадона да направи песен като La isla bonita, но тя никога не повтори, а продължи напред. Аз никога не си позволих да й напиша каква музика да прави или пък, че розовата й коса не ми харесва.

Това е неин избор и аз се подчинявам на таланта и харизмата й! Ще правя музика, която АЗ харесвам! Ще изглеждам както АЗ преценя да изглеждам! Нито сте спечелили конкурс за красота, нито сте написали по-успешни песни от моите! Оставете ме да творя на воля!

Аз решавам! Никой не може да каже на художник какви цветове да използва в картините си. Обичам хората, които слушат музиката ми и уважават творчеството ми! Благодаря ви!“, написа изпълнителят на „Хабиби“, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Азис побесня: Скочи на феновете си! (виж тук)”

  1. Eлена

    Ное. 12. 2020

    Красавец той,ПРАВЕЛ ТВОРЧЕСТВО!!!!!Ха,ха,ха……….

Добавете коментар