Ето каква сума ще гушне Мелания Тръмп, ако се разведе

0

Очевидно ще е доста добре обезпечена

Когато Доналд Тръмп се оженил за Мелания Кнаус, той вече бил успешен бизнесмен с огромно богатство.

Двамата се запознават на парти през 1998г. Преди да се врекат във вечна вярност, Тръмп направил примерен предбрачен договор. Той бил провокиран от предишните му два неуспешни опита за брак.

Мелания
Очевидно ще е доста добре обезпечена

Мелания Тръмп публично защити съпруга си и подкрепи тезата му, макар и без никакви доказателства, че има изборни измами. Бивша съветничка на президента заяви пред медиите, че „първата дама брои минутите до развода си“.

През 2018г. Омароса Маниголт-Нюман заяви в книгата си, че бракът на президента е съсипан и добави: „Ако Мелания се опита да го унижи и го напусне, докато още е президент, той ще намери начин да я накаже“.
Говорителката на първата дама обаче заяви, че Нюман и Мелания едва се познават.

Но какво ще се случи, ако двамата се разведат?
Подробностите около предбрачното споразумение на двойката се пазят в тайна. Според запознати източници той е „очаровал правните среди“.
Питър Стамблек от базираната в Ню Йорк юридическа фирма „Aronson Mayefsky & Sloan“ коментира предбрачното споразумение на семейство Тръмп пред сп. „Town and Country“.

„Ясно е, че всичко, което е на негово име, ще си остане негова собственост. Всичко, което е на името на Мелания, ще си остане нейно“.
„Милиардерите имат сложна структура на активите. Те имат много фирми, инвестиции в други компании, акции. Затова е много сложна делбата. Една от основните цели на предбрачния договор е да се избегне деленето на всичко това, но и да се спестят главоболията, свързани с изготвянето на всички документи, което ще изисква много счетоводители да ровят в личните книжа. Теоретично това може да се случи в отсъствието на предбрачен договор“.

Той твърди, че вероятно на Мелания ще ѝ бъде позволено да запази всички бижута, придобити по времето на брака. Относно попечителството на сина им Барън, Жаклин Нюман – партньор в „Berkman Bottger Newman & Rodd“, смята, че Мелания ще има ангажимент да се грижи за детето и съответно от това може да изкара много пари.

По всяка вероятност тя ще получи попечителство върху сина им

„Смятам, че тя ще получи попечителството върху момчето, а съпругът ѝ ще има право да го вижда винаги, когато е в града“.
„В тази ситуация, ако тя има 50 милиона, ще може да си позволи да си купи нещо. И макар, че 50 милиона са много пари, те няма да ѝ бъдат достатъчни, за да поддържа настоящия си стандарт на живот. Смятам обаче, че той (Доналд Тръмп, бел.ред.) ясно си дава сметка за това и ще бъде повече от щедър спрямо Мелания“.

Междувременно се появиха нови твърдения, според които Мелания Тръмп е предоговорила условията в предбрачния си договор, след като Доналд Тръмп бил избран за президент. Тя дори не се премести веднага в Белия дом, а остана в Ню Йорк, за да може синът ѝ да завърши учебната година. Според „Washington Post“ обаче през това време тя е имала възможност да се погрижи за финансите си.

„Тя искаше писмени доказателства, че когато става дума за финанси и наследство, Барън ще бъде третиран наравно с другите три деца на Тръмп“.
В книгата си „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump“ репортерът Мери Джордън пише: „И първите две съпруги на Доналд Тръмп имаха предбрачни споразумения, но и двете успяха да си оспорят. Първата му жена Ивана изкара 10 милиона долара и 650 000 долара годишно детска издръжка. Освен това тя получи апартамент в Ню Йорк и огромен имот в Кънектикът. Втората му съпруга Марла Мейпълс получи доста по-малко – около 2 милиона“, отбелязва blitz.bg, позовавайки се на инфорация на bg-voice.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.