Кейт и Уилям спипаха Камила да разпространява грозни слухове (Вижте подлия й план да отстрани съперницата си)

Кейт и Уилям спипаха Камила да разпространява грозни слухове (Вижте подлия й план да отстрани съперницата си)
3.67 (73.33%) 6 votes

Свекървата на Кейт пуска слухове, че Уилям изневерява на съпругата си

Камила Паркър Боулз първа разпространи слуховете, че принц Уилям е изневерил на жена си Кейт Мидълтън.

73-годишната херцогиня на Корнуол започна да пуска клюките в ущърб на Кейт  защото я вижда като съперница при поемането на короната от британската кралица Елизабет II.

Според In Touch Weekle тя е направила всичко по силите си, за да предотврати сценарий, при който Кейт ще заеме мястото й като кралица.

Свекървата с пъклен план да отсрани съперницата си за короната

Поради тази причина свекървата на Кейт започнала да тиражира слухове, че принц Уилям е изневерил на Кейт с приятеката й Роуз Ханбъри. Камила искаше да разклати брака на Уилям и да опетни публичния им имидж и с това да покаже, че любимата кралска двойка не е достойна да седне на трона.

Източници от двореца твърдят, че тя не е успяла в пъкления си план , защото Уилям и Кейт са по-щастливи от всякога. Двамата скоро ще отпразнуват десетата си годишнина от сватбата. След като Кейт и Уилям разбраха кой стои зад грозните клюки по техен адрес, те влязоха в разгорещен спор с нея и принц Чарлз.

Според таблоидите Камила категорично отрече подобни обвинения, но Кейт не й повярва. Въпреки че Мидълтън изглежда срамежлив човек, тя вече е подготвила адски план, за да отмъсти на свекърва си, предават от reporter.mk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар