Ако беше жив Милен Цветков щеше да се гордее с това, което направи дъщеря му

Гласувайте за статията

Де да можеше да я види отнякъде

Ако Милен Цветков беше жив или пък можеше да види отнякъде това, което прави дъщеря му, щеше да се гордее с нея.

Щерката на Милен Цветков – Калина, e започнала работа в Специализирания трибунал на Ливан. 24-годишната девойка е назначена на стаж там от 6 октомври тази година.

Милен Цветков

Де да можеше да я види отнякъде

След като завърши международно право и право на ЕС в Холандия, сега Калина специализира „Правата на човека при въоръжени конфликти“ – изключително трудна дисциплина.

Цветкова се е насочила към тежка правна материя, а фактът, че всички държави са под карантина, не улеснява работата й.
Като млад юрист тя планира да използва средствата от преведеното й обезщетение след кончината на баща й Милен Цветков за постигане на идеалните си цели. Възнамерява да изработи правила без вратички за корупция и с възможности за всички хора, пише столичен ежедневник.

Припомняме, че Милен Цветков си отиде навръх Великден тази година. Това се случи, след като беше пометен от джипа на Кристиан Николов.

24-годишната девойка живее от години с майка си в собствен дом на 10 км от Хага. Родителката й работи във фирма като маркетинг специалист. Преди това двете са живели в Румъния и Германия.

Калина бе най-важното момиче в живота на нелепо отишлия си от този свят журналист. Милен Цветков има и 8-годишен син, Боян. Той е плод на любовта му с 20 години по-младата от него Ивета.
Калина винаги е била гордостта в сърцето на баща си, а майка й Дана е голямата му любов.

Цветков бил изключително горд с успехите на дъщеря си в училище. Преди шест години Калина завърши с отличие престижно училище в Хага, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар