Кметът на Черноморец със смразяващ разказ

Гласувайте за статията

Дните, прекарани в болница му се сливат

Кметът на Черноморец – Росен Деспов направи смразяващ разказ.

Той разкри, че е изпаднал в изключително тежко състояние, след като се зарази с COVID-19 в края на миналия месец, съобщава Флагман.бг.

Черноморец

Дните, прекарани в болница му се сливат

На 22 октомври стана ясно, че кметът на Черноморец е с коронавирус. Деспов се чувствал сравнително добре до 8-ия ден след диагностицирането му. След това състоянието му рязко се влошило.

„Вдигнах висока температура – 39,5-39,6 градуса. Сринах се! Приеха ме в болница. Оказа, че имам двустранна пневмония, след което дните ми се сливат. Близо две седмици бях по цял ден на системи и кислород, нямам отчетливи спомени. Помня само, че не бях в състояние дори да говоря“, разказа градоначалникът на Черноморец – Деспов.

В понеделник той е изписан за домашно лечение, но възстановяването му ще бъде продължително. Деспов говори трудно и се задъхва.
„Не знам как съм бил лекуван, просто в тази ситуация се доверих на лекарите от Белодробната болница в Бургас. Благодаря на целия екип, който се грижеше за мен“, допълни кметът на Черноморец.

Съпругата на Росен Деспов също се е заразила, но е изкарала заболяването далеч по-леко от него.
„Много се притесних за Росен, когото считам преди всичко за свой приятел. Състоянието му беше изключително тежко. Благодаря на д-р Георги Паздеров за съдействието, което ни оказа, както и на екипа в Белодробна болница, че направи всичко възможно, за да го спаси.“, каза от своя страна кметът на Созопол – Тихомир Янакиев, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар