Хороскоп за 12 ноември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“
ВЕЗНИ

Обстоятелствата се развиват по най-благоприятния за вас начин, така че не губете време за дреболии, а се фокусирайте върху най-важното. Бъдете упорити и ще успеете. Ще се наложи да коригирате плановете си и да отложите някои неща за по-късен етап. Не са изключени и приятни познанства.

СКОРПИОН

Доста спокоен и много ползотворен ден, през който ще се справите с доста задачи. Готови сте да работите върху бъдещи планове, но не препускайте. Имате достатъчно време да премислите всичките си действия и да ги обсъдите с близките си. Телефонно обаждане ще ви изненада приятно.

СТРЕЛЕЦ

Имате доста изостанали задачи и се притеснявате повече, отколкото е необходимо. С малко помощ ще се справите с всичко. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и членовете на семейството си. Отделете повече време за почивка и за любимите си занимания.

КОЗИРОГ

Предстои ви нелесен ден. За да успеете с всички задачи ще трябва да положите повече усилия от обикновено. Опитайте се да поддържате добро настроение и да не влизате в конфликти. Обърнете внимание на финансовото си състояние. Определете си бюджет за следващата седмица.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да бъдете много търпеливи, особено при общуването си с околните. Не винаги ще бъдете разбрани правилно и това ще води до недоразумения. Денят не е подходящ за решаване на финансови проблеми и взимане на важни решения. Намерете начин да се отпуснете.

РИБИ

Можете да успеете, като действате решително. Не всичко се получава веднага, но не се отказвате от плановете си и постъпвате правилно. Едва ли ще бъде възможно напълно да се избегнат разногласия и спорове, но вие ще успеете да убедите другите. Романтично признание ще ви направи щастиви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар