Дженифър Лопес с ултиматум към Алекс Родригес: Ако ми изневериш, ще те разоря! (Вижте колко ще му струва забежката)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес с рекордно обезщетение за изневяра

Съпругата на Джеф Безос е на път да се превърне във втората най-богата жена след изневяра. Дженифър Лопес постави ултиматум на годеника си за рекордно обезщетение при изневяра. Ако любимият й Алекс Родригес реши да й кръшне, ще трябва да й изплати 250 милиона долара за изневярата.

Точката е част от предбрачния им договор, който според информацията на списание „Женски дни“ въобще не допада на Родригес.

В началото на годината двойката с нетърпение очакваше сватбата си. Но за съжаление пандемията отложи желаното събитие. Междувременно Дженифър и Алекс започнаха да променят споразуменията помежду си. И исканията стават все по-огромни и абсурдни.

Това е и причината за новите конфликти между латино дивата и шест години по-младият бейзболен играч. Според информацията, Лопес е подготвена да остави Алекс, ако той не се съгласи с условията, които е поставила в договора им.

„Предбрачният договор силно притесни Алекс. Двамата се отдалечиха много, а когато са заедно, постоянно се карат. Дженифър е готова дори да зареже Алекс и да го остави, ако откаже да подпише“, разкрива близък до двойката.

„Проблемът е в това, че двата са привикнали да поддържат отношения с по-малко познати и богати хора. Затова и изискват от другата страна едностранно да приеме всички очаквания. А това не се получава“, споделя още източникът. Най-големият конфликт обаче е разправията за изневярата.

„Дженифър настоява Алекс да подпише клауза в договора, която да я защити от изневяра. В този случай, ако той й изневери, ще трябва да плати невероятните 250 милиона долара. Неговите адвокати обаче настояват той да се бори с тази точка. И в крайна сметка това повлия на отношенията им. В момента ситуацията в дома им е малко объркана“, споделя източникът.

Дженифър Лопес сн. Инстаграм

Дженифър Лопес сн. Инстаграм

В крайна сметка не е ясно дали ще има сватба. Факт е обаче, че Дженифър не търпи изневяра и няма да допусне това да се размине.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар