Британците скочиха на Меган и Хари: Удариха дъното с фотосесия от гробището! (Всичко за грандиозния гаф) Преглеждания: 7182

0
Оценете този post

Ако Даяна види в какво се е превърнал сина й ще се разплаче

Всеки път когато Меган и Хари прекалят, мисля, че по зле на може да стане. Но те правят нова по-ужасна крачка напред. Това е като ужасна игра на предизвикателство, в която те не се интересуват или не разбират последствията, а мислят само за лично удовлетворение и ползи.“

Последният им ход е ново дъно. „Защото едва ли е  разумно да направите фотосесия на военно гробище, светилище, където почиват жертвите на войната, и след това да изпратите вашите снимки по целия свят, за да рекламирате дълбочината на своята скръб.„, пише Джан Мойр в Daily Mail.

Хелоуин може да е свършил, но не и за тази двойка. В неделя херцозите на Съсекс решиха лично да почетат британските жертви на двете световни войни, като посетят Националното гробище в Лос Анджели и да отдадат почит на загиналите бойци от Британската общност. Те изминаха 137 километра от луксозната си вила в Монтесито, за да поднесат цветя, набрани в градината им и венец с посланието „За тези, които са служили и все още служат” –  продължава тя.

Това посещение да отдадат почит на загиналите би били похвалнои, ако не беше едно нещо. Двойката нае личен фотограф, за да заснеме всяка секунда от този уж личен момент и да запечата до последната капка всяка емоция. „Хари и Меган изглежда имаха цялото гробища за себе си, защото американците празнуваха Деня на паметта през май – и известният фотограф, който наеха, веднага се зае с работата. Щрак. Те вървяха ръка за ръка по тревист хълм, където е пълно с бели надгробни паметници, които свидетелстват за ужасната загуба на нацията. Щрак. Те коленичиха, станаха. Маските за лице, премахнати.  Глави надолу, глави нагоре. Щрак. „, продължава журналистката.

Меган и Хари
Снимки: Инстаграм

Въпросът е какво сега мислят американците за двойката, използвала 90 000 гроба като фон за фотография.  Никой няма да бъде изненадан, ако този момент бъде открит в документална поредица на Netflix.

Хари отрече, че посещението на гробището е рекламен трик и изглежда разстроен, че не му е позволено да положи венец с неговото име в Лондон.

Искаше да бъде обикновен гражданин и получи това, което искаше. Сега няма връщане назад. Той вече не е член на кралското семейство – и това е неговият избор. Той вече не представлява кралицата, армията или своя полк.“

Писателката е убедена, че Хари бавно осъзнава какво е направил, че е завинаги извън семейството.

„Ако майка му беше видяла в какво се е превърнал любимият й син, тя щеше да се разплаче”, завършва Джан Мойр, предават от ekran.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.