Тежък удар за Димитър Рачков. Какво се случва?

Черна котка отново му мина пътя
0

Черна котка отново му мина пътя

Комикът Димитър Рачков понесе поредният тежък удар.

Черна котка отново мина пътя на Димитър Рачков. Няколко пъти от пролетта насам му се налагаше да прекроява датите на „Забраненото шоу“ и турнето. Причина за това е задълбочаващата се коронавирусна пандемия. Той за пореден път е принуден да сваля дати на спектакъла си.

Димитър Рачков
Черна котка отново му мина пътя

Миналата вечер комикът трябваше да играе пред публиката си във Велико Търново, а на 12 и 13 ноември – във Варна.
„За огромно свое съжаление се налага отново да отложа шоуто. Както знаете, всички обществени мероприятия в Търново са отменени засега, заради влошаващата се епидемиологична ситуация у нас. По същата причина прецених да отложа представленията и във Варна“, информира Димитър Рачков в социалните мрежи.

Тази есен той отстъпи мястото си като водещ в „Маскираният певец“ на Герасием Георгиев-Геро, за да обикаля по големите градове из страната. С голям успех преминаха изявите му в Бургас, Русе, Шумен и Пловдив. В София в две поредни вечери Димитър Рачков разпредели всички, закупили си билети за „Арена Армеец“. По този начин спектакълът му се състоя в тон с изискванията на Здравното министерство.

„Смятам, че правилното решение сега е да направя пауза, защото нищо не е по-важно от здравето ни. Новите дати за отложените представления ще бъдат определени в зависимост от развитието на Covid-ситуацията“, добави Рачков.

Отменените изяви със сигурност ще му донесат финансови загуби. Ако не от върнати билети, поне от предплатени наеми за залите, хонорари за технически екип, транспортни разходи и др. По груби изчисления загубите ще достигнат около 30 хил. лева, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.