Взрив: Лъсна скандален гей компромат срещу Галин! (виж тук)

Взрив: Лъсна скандален гей компромат срещу Галин! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Скандален гей компромат срещу чалгаджията Галин!

На горещ фотос, разпространяван в интернет, се вижда как гол до кръста изпълнителят Галин се целува с млад мъж, който го е награбил за дупето на парти. Според запознати купонът се е случил в Барселона или Берлин.

Галин

Галин забъркан в гей скандал?!

Кадърът (за съжаление с доста лошо качество) е направен очевидно в голямо заведение на мощно мъжко парти. На него мъж, който много напомня на добричлията, е обграден от множество голи мъже.

На единия кадър, който най-вероятно е скрийншот от видео, Галин е погледнал нагоре към камерата, а на другия се целува страстно, прегръщайки мъж, който го е сграбчил за дупето, и това определено не е действие в стил „Как си брааат, радвам се да те видя…“, коментират от Lifeonline.bg.

Според сайтът Галин е в страстна мъжка прегръдка с едно от новите имена в неговия лейбъл Алфа Мюзик – прохождащият изпълнител Адам, когото музикалният продуцент и изпълнител прикотка в компанията си неотдавна.

Адам и Галин са се запознали в интернет, където напористият и напомпан продуцент си е харесал младото момче, твърдят източници. Не е ясно обаче каква е последователността на симпатиите.

Дали добричлията е избрал чисто професионално 20-годишния младеж, както твърди, а любовните им отношения се разгарят впоследствие, или пък първо пламва адамовата любов, а после идва решението на Галин да продуцира Адам, не е ясно.

Зад псевдонима Адам стои Николай Николов, на 20 г., от София. До края на август почти никой не беше чувал за него. Тренирал е футбол 9 г, но контузия спира спортната му кариера. Учил е икономика в Берлин, но поема по пътя на шоубизнеса и не завършва обучението си. Няма и музикално образование.

След като Галин го представи на широката аудитория първо в социалните медии, а по-късно и на свои участия, Адам стана популярен сред младата аудитория и вече има съвместни колаборации с друго име в лейбъла Лидия, както в импровизирана бой банда с шефа си и още едно ново име в каталога на Алфа Мюзик – Маджуна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар