Драма: Плеймейтката Юлиана Башева жертва на домашно насилие! (виж тук)

Гласувайте за статията

Юлиана Башева е жертва на домашно насилие!

Жертва на домашно насилие се оказа плеймейтката Юлиана Башева. Това споделя за първи път пред „България Днес“ самата Юлия. Моделката решава да проговори за насилието от страна на Румен Башев, след като здравенякът потрошил колата й в петък сутринта.

Юлиана Башева

Юлиана Башева е била тормозена от мъжа си

„Това преля чашата! Години наред мълчах за упражняваното насилие върху мен, за да бъде мир, да не влиза в затвора и детето ни да расте и с двамата си родители. Но след като изпочупи колата, в която се вози неговото и моето дете, просто не издържа.

Подадох жалба в прокуратурата и очаквам да бъда извикана на разпит и да стане ясно какво ще се случи оттук нататък и дали ще бъде издадена ограничителна заповед“, споделя Башева.

Името на Румен Башев като приближен на силовака Ивайло Борисов – Ториното изплува след побой на млад мъж на околовръстното шосе.

Тогава при проверка на биячите и останали приближени на Борисов стана ясно, че Башев е назначен на длъжността фитнес инструктор и отговорник по храненето. Името на съпруга на плеймейтката без забъркано и в скандали с отвличане на либийски танкер в Бургаския залив.

В интернет пространство може да се открият обяви от името на Румен Башев за детективски услуги издирване и установяване на длъжници в страната и чужбина.

Посочената снимка е на мъж с качулка само с прорез на очите. Наред с криминално досие в МВР Башев системно тормози през годините своята съпруга. Двамата вдигнали луда сватба преди около 4 години като младоженецът и аверите му откраднали булката с много оръжия и стрелби.

Оказва се, че лудата и щастлива сватба на семейство Башеви не гарантира светли хоризонти пред двойката.

„От осем години сме заедно, но преди около четири беше сватбата. Румен не искаше да работя, да стоя вкъщи заради неговата ревност, гняв и лабилна психика се случваше често да ме малтретира и физически психически години наред, но мълчах в името на детето ни.

От година и половина не живеем заедно. От известно време той иска да се съберем пак, но аз не желая. Постоянно ме търсеше за видеоразговори, за да види къде съм, какво правя“, разкрива Юлияна.

Еротичната моделка се чувствала с потиснато самочувствие. Две години се отказва от участие в Мис Плеймейт заради Румен, но сега решила да промени живота си, да влезе със самочувствие в нещо ново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар