Хороскоп за 11 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес ще бъдете съсредоточени и няма да си губите времето. Ще постигнете успех и ще се справите с неща, за които сте мислили, че са невъзможни. Това няма да остане незабелязано. Някой близък ще ви потърси за финансова помощ. Помислете дали моментът е подходащ да рискувате.

СКОРПИОН

Този ден е подходящ за всяка дейност, която изисква креативност, въображение и изобретателност. Успявате да видите най-простите, познати и банални неща в напълно нова светлина. Погрижете се за здравето си, като се опитате отново да се откажете от вреден навик.

СТРЕЛЕЦ

Не очаквайте пробемите да се решат сами. Днес трябва да действате, а не да заемате изчаквателна позиция. Започнете новите проекти и смело се хвърлете е непознати води. Креативността и съобразителността ви ще бъдат гарант за успеха ви. Среща с приятели ще ви помогне да се отпуснете.

КОЗИРОГ

Днес ще се справите перфектно с решаването на всички възникващи проблеми. Ще се срещнете със стари приятели, които ще имат добри новини за вас. Очакват ви дребни неразбирателства у дома, които бързо ще отминат и които ще доведат до нови идеи за семейна ваканция.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте решителни и упорити. Едва ли днес ще се случи нещо, което може да ви принуди да се откажете от плановете си или да отложите нещата, които сте решили да правите. Лесно ще намерите съюзници за осъществяване на идеите си. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

РИБИ

Бъдете внимателни и не пренебрегвайте дребните неща. Те ще ви подскажат за посоката, в която се движите. Финансовото ви положение е стабилно, но това не значи, че трябва да прекалявате с харченето на пари. Някой ще ви потърси за съвет. Помогнете му с каквото можете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар