Хороскоп за 11 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес напрегнатите разговори и спорове трудно могат да бъдат избегнати. Ще се опитате да запазите спокойствие, но не винаги ще се получава. Дори близки хора, ще ви разбират погрешно. Бъдете търпеливи и се възползвайте от възможността за приятно запознанство.

ТЕЛЕЦ

Денят ви ще е много ползотворен. Ще имате време да свършите много повече работа от планираната, ако правилно подредите приоритетите си и не се захващате за дреболии. Ще ви се отдаде възможност да поработите и върху някоя позабравена идея. Отделете време за семейството си.

БЛИЗНАЦИ

Много добър ден за общуване. Ще се разбирате, дори с хора, които са много конфликтни и не признават чуждо мнение. Не е нужно да полагате усилия, за да направите добро впечатление – просто действайте естествено и бъдете себе си. Очаква ви романтична вечер.

РАК

Приемате всичко присърце и понякога се изнервяте от дреболии. Днес, това обаче няма да ви попречи за постигането на поставените цели. Ще успеете да се концентрирате и да игнорирате всичко, което ви пречи. Възползвайте се от помощта, която ви предлагат хората около вас.

ЛЪВ

Денят ви ще бъде пълен с изненади, повечето от които приятни. Мнозина ще се вслушат в съветите ви и така ще претотвратите конфликтни ситуации. Внимавайте какво и с кого споделяте, особено ако информацията е лична. Покана за събитие ще ви зарадва.

ДЕВА

Добрата ви памет и наблюдение днес ще се окажат много полезни. Ще забележите неща, които другите не виждат, ще направите правилните изводи и бързо ще вземете точното решение в критична ситуация. Ще бъдете изтощени, но удовлетворени. Отделете повече време за почивка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар