Актрисата София Вергара с неочаквано обръщение към жените! (виж тук)

Гласувайте за статията

София Вергара с обръщение към жените!

Америка в момента трепетно очаква да научи името на следващия си президент, но София Вергара иска феновете й да се фокусират върху още едно важно нещо. По-скоро актрисата се обръща към нежната част от почитателите си и им напомня да се грижат за здравето си.

София Вергара

София Вергара с обръщение към дамите

На 3 ноември звездата от „Модерно семейство“ сподели снимка в Instagram, на която се вижда, че е на посещение при лекар, носейки предпазната си маска. „За да добавя още стрес към този ден, отидох да си направя мамография“, написа актрисата.

Успокоявайки феновете си, тя добави, че всичко е наред, а прегледът е бил профилактичен. С публикацията си Вергара по-скоро иска да напомни на всички дами да не забравят за този вид медицинска консултация и да не я пренебрегват през годината.

Мамографията е препоръчителна за жени над 40 години, за да може да се засекат евентуални наченки на определен вид ракови заболявания. Според официални статистики, жените между 45 и 54 години трябва да си правят такъв профилактичен преглед поне веднъж годишно.

За щастие, Вергара е напълно здрава и се грижи за себе си. Освен че не забравя за прегледите, София наскоро имаше повод за празнуване. Тя се събра с колегата си от „Модерно семейство“ Джеси Тайлър Фъргюсън, който наскоро посрещна първото си дете със съпруга си Джъстин Микита.

На импровизираното звездно парти присъстваха и Сара Хайланд, Джули Боуен, както и съпругът на Вергара – Джо Манганиело. За София това е била първа вечер извън дома от 7 месеца насам. Актрисата продължава да е най-скъпоплатената жена в телевизията.

Звездата е спечелила 43 млн. долара за миналата година, а голяма част от тях идват от работата й като съдия в предаването „America’s Got Talent“. Останалото богатство идва от рекламни сделки, модната и бижутерийната линия на актрисата.

Източник: Tialoto.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар