Дейвид Бекъм стана за смях с безумни ботуши (Вижте как му се подигра Виктория – Снимкии)

Гласувайте за статията

Модната дизайнерка направи за смях съпруга си, изложи го в социалната мрежа

Виктория Бекъм реши да изиграе номер на съпруга си вчера . Поводът беше нов видеоклип, който Дейвид Бекъм сподели с абонатите по случай Деня на паметта, който вчера беше отбелязан във Великобритания.

Въпреки сериозния повод, много потребители на мрежата трудно биха могли да съдържат усмивката си – причината за това бяха обувките на бившия футболист. Дейвид допълни доста официален костюм с игромни ботуши. Тези, които нямаха време да ги видят на видеото (обувките наистина не бяха изцяло в рамката), можаха да  се насладят безпрепятствено на модния образ на 45-годишния Дейвид в Instagram на Виктория.

Виктория и Дейвд Бекъм
Снимка: Инстаграм

46-годишната Виктория публикува и стори, в което сравнява Дейвид с анимационния герой  от „Красавицата и звярът“ Гастон, който имаше чифт съвсем подобни ботуши.

Гастон иска да му върнеш обувките, Дейвид – написа спайската като коментар на колажа.

Дейвид не остана й остана длъжен. Той публикува същия колаж, макар и на шега да промени надписите под неговата снимка и образа на Гастон. И изглежда, че Дейвид вече има план как да отмъсти на жена си.

Снимки: Инстаграм

Съпругата ми реши да публикува тази снимка, без да ме пита или да отреже обувките, които бях избрал набързо в последния момент. Отмъщението ще бъде сладко, Виктория, заплаши Бекъм, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар