Димитър Рачков посърна: Продължава да губи пари! (още подробности)

Димитър Рачков губи пари от турнето си
0

Димитър Рачков не спира да губи пари!

Поредни финансови загуби търпи Димитър Рачков, след като стана ясно, че още три дати от шоуто му отпадат от турнето. Комикът съобщи,че за „огромно свое съжаление“ се налага да отложи „Забраненото шоу на Рачков“ във Велико Търново, което беше предвидено за тази вечер и още две от датите за Варна – на 12 и 13 ноември.

Димитър Рачков
Димитър Рачков губи пари от турнето си

Според запознати загубите му заради отменените прояви възлизат на минимум 30 000 лв. Като се има предвид, че цените на билетите варират от 20 до 60 лв, наемите на залите също са разход, както и рекламата, за която предварително е заплащал.

„Скъпи приятели, за огромно свое съжаление се налага отново да отложа „Забраненото шоу на Рачков“ във Велико Търново на 10.11 и Варна – 12 и 13.11. Както знаете, всички обществени мероприятия в Търново са отменени засега, заради влошаващата се епидемиологична ситуация у нас. По същата причина прецених да отложа представленията и във Варна“, обяви водещият в Инстаграм.

За да си върже гащите, че шоуто му е успешно и се радва на голям успех, той изтъкна: „До тук турнето мина повече от успешно в Бургас, Русе, Шумен, Пловдив и София – зала “ Арена Армеец“, макар и при намален брой зрители, заради изискванията на ситуацията, в която сме всички ние. Бяхте страхотна публика! Благодаря от сърце! Смятам, че правилното решение сега е да направя пауза, защото нищо не е по-важно от здравето ни.“

Новите дати за отложените представления ще бъдат определени в зависимост от развитието на Covid ситуацията. Закупените вече билети ще са валидни за новите дати, но ако прецените, имате възможност да ги върнете и да получите парите си обратно.

„Благодаря ви за разбирането, доверието и търпението! Вярвам, че скоро ще се срещнем и ще се смеем заедно! А до тогава – бъдете здрави!“, обнадежден е комикът.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.