Хороскоп за 10 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

 

Обстановката около вас ще е напрегната. Всеки ще се нуждае от вниманието и помощта ви. Бъдете дружелюбни, запазете спокойствие и подредете приоритетите си. Започнете с най-важната задача за деня. Въздържайте се от финансови сделки, може да се окажат неизгодни за вас в дългосрочен план.

 

Телец

Днес трябва да се мобилизирате и да сте по-концентрирани, за да избегнете стресови ситуации. Бъдете откровени и не се притеснявайте от нещата, които казвате. Разпределете ангажиментите си така, че да ви остане повече свободно време. Отделете го за приятелите си.

 

Близнаци

Въпреки желанията и очакванията ви, хората около вас не са направили това, което сте искали. Това ще ви изненада неприятно, но и ще ви помогне да погледнете от друга гледна точка. Избягвайте конфликти, когато се появят разногласия – запазете спокойствие и намерете решение заедно.

 

Рак

Ще се наложи да проведете сериозен разговор с някой влиятелен човек. Знаете какво да кажете и как да бъдете убедителни. Ще се наложи да направите избор. Доверете се на интуицията си. За да се отпуснете от напрежение, се насладете на любимите си занимания.

 

Лъв

Днес ще се наложи да работите с човек, който не ви е особено приятен. Действията и приказките му ще ви дразнят праз целия ден, затова се отделяйте от него, винаги когато е възможно. Избягвайте конфликти. Разходка или посещение на културно мероприятие ще ви разведри.

 

Дева

Имате твърде много свободно време за деня и можете да го използвате ползотворно. Помогнете на някой близък и да спестете нерви и усилия. Потърсете си ново занимание – не се лимитирайте само със сегашните си хобита. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар