Мартин Карбовски с ответен удар

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че никога не е бил зависим от това „какво ще кажат хората“

Журналистът Мартин Карбовски се произнесе по повод скандала, в който бе замесено името му. Обвиненията на Мегз, че я е изнудвал за секс получиха ответен удар.

„Ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес“, категоричен бе той.

Мартин Карбовски

Той е категоричен, че никога не е бил зависим от това „какво ще кажат хората“

Припомняме, че дизайнерката Миглена Каканашева заяви, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са гостували на Мартин Карбовски „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“.
След това пък тя показа скандални чатове с Мартин Карбовски, за да подплати обвиненията си.

Ето какво написа по този повод журналистът във Фейсбук:
„Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни.

У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има. П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар