Алекс Раева се подиграва на Слави Трифонов

0

Алекс Раева се изгаври жестоко със Слави Трифонов

Алекс Раева направи немислимото и се подигра със Слави Трифонов в ефир. Изпълнителката, която се изявява като панелист в „Маскираният певец“, направи грозно изказване в ефир. На всички стана ясно, че думите й се отнасят за Слави Трифонов, узна HotArena.

Раева, която е щастлива майчинството си, направи коментар на една от уликите на участник от шоуто. Но изказването й се оказа подигравка с визията на Слави Трифонов. Изпълнителката направи сравнение между шоумен № 1 и участник във формата.

„Аз познавам гологлав мъж, който също би искал да мята грива…“, заяви Раева по време на последното издание на шоуто.

За никого не е тайна, че Раева имаше страстна връзка със Слави. Двамата дори бяха на крачка от венчилото. Но изпълнителката го заряза заради романс с покойния Христо Сираков, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

И до днес усилено се говори, че Слави не е успял да превъзмогне раздялата с Алекс и това е причината да остане ерген. Публична тайна е, че тя бе една от големите му любови.

Към днешна дата певицата е щастлива с любимия мъж и детето, което е плод на любовта им. Докато Слави Трифонов все още е в търсене на идеалната половинка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.