Слави Трифонов хвърли неочаквана бомба за Любо Нейков

Гласувайте за статията

Слави Трифонов хвърли голяма бомба за Любо Нейков

Слави Трифонов съобщи сензационна вест. Той заяви, че има шанс Любо Нейков и комиците от шоуто му да започнат работа в неговата телевизия „Седем осми“. Така Дългия отговори на зрителски въпрос, зададен в предаването му.

„Има шанс, да, но да видим“, заяви Трифонов.

Телевизията му съществува от година. От екипа на шоумена съобщиха, че по повод рождения ден на „Седем осми“, ще празнуват с торта“.

Заради противоепидемичните мерки екипът е намален на наполовина. Но въпреки това, работещите в телевизията са в отлично настроение.

Любо Нейков проговори пръв за евентуалното съдружие с бившия си шеф Слави Трифонов. Във видеочат с колегата си Китодар Тодоров, пълничкият комик онзи ден сподели, че има идея дa работи заедно с Краси Радков.

„Ще правим някакви неща с комиците, моите колеги, защото без работа не се седи. Но нещата още са в идеи“, заяви Любо Нейков.

Преди това и Краси Радков направи подобно признание. В предаването на шефа си той заяви, че подготвя спектакъл за лятото на 2021 г.

В момента комикът работи упорито работи по новия проект. Негов режисьор ще е Съни Сънински.

Краси Радков заяви, че не изключва вероятността да направи спектакъла и с други колеги и допълни с усмивка, че може и сам да се излага, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар