Последни новини за състоянието на Веселин Маринов

Последни новини за състоянието на Веселин Маринов
5 (100%) 1 vote

Ето какво е състоянието на певеца Веселин Маринов, който е болен от коронавирус

Веселин Маринов е поредната известна личност, покосена от коронавируса. Състоянието на изпълнителя е доста тежко. Това съобщи самият той пред сайта „Площад Славейков“.

Певецът се лекува в столичната МВР болница. В продължение на седмица той се бори у дома да победи заразата. Но за съжаление опитите му се оказаха неуспешни.

Веселин Маринов говори трудно. Но въпреки това той направи усилие и отправи важно послание към всички.

„Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не вярват, да дойдат в болниците и да видят какво се случва тук и каква война се води“, призова певецът.

„Да поздрави хората на този страшен фронт. Когато изляза, ще посветя шоу на тези хора, най-вече на медицинските сестри и санитарите, които денонощно бдят над хората тук. Възхищавам се на тези хора“, заяви Веселин Маринов в знак на благодарност към медиците.

Куп известни личности се оказаха в плен на коронавируса.  Константин, актрисата Йоана Темелкова, рок изпълнителят Стенли, водещата Гала и нейната екранна партньорка Андреа Банда Банда са само част от хората, които в момента се борят със заразата.

За съжаление братът на Тони Димитрова изгуби битката със заразата, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар