Хороскоп за 9 ноември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Прекарайте повече време с близките си. Напоследък сте ги пренебрегвали заради работа и задължения, но днес ще ви остане повече свободно време. Ще останете приятно изненадани от някои скорошни промени. Очаквани пари няма да пристигнат и ще се наложи да се откажете от някои покупки.

Скорпион

Решителните действия на работното място ще ви донесат дълготрайни успехи. Не се възгордявайте от това и не бъдете груби. Внимавате какво и на кого споделяте. Днес пред вас ще се открие възможност да изгладите взаимоотношенията си с някой. Възползвайте се от нея максимално.

Стрелец

Имате достатъчно увереност, за да отстоявате позицията си. Обстановката на работното място ще е напрегната. Забелязали сте некоректност, която прекрачва границите на допустимото. Не се страхувайте да изразите мнението си. Винаги ще има хора, които защитават принципите.

Козирог

Ново занимание е перфектно за социалния ви живот, но не и за финансовото ви състояние. Проверете парите си, преди да е станало твърде късно. Ще се наложи да се въздържите от някои покупки за известно време. Отделете време само за себе си и се отдайте на почивка.

Водолей

Има нещо, което искате да направите, но се притеснявате от реакцията на близките си. Ако смятате, че това ще е полезно за семейството – действайте. Споделете с приятели. Ще получите подкрепа и добри съвети. Предстои ви интересно запознанство, което може да се превърне в дълга романтична връзка.

Риби

Избягвайте конфликти и запазете обстановката възможно най-спокойна. Не обръщайте внимание на дребните забележки по ваш адрес и не влизайте в конфликти. Имате нужда от развлечение и повече почивка. Излезте с приятна компания и се отдайте на забавления.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар