Хороскоп за 9 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Очаква ви един приятния и спокоен ден. Следвайте интуицията си, ако търсите нещо определено. Ако се появят неразбирателства, първо проверете дали вие не допускате грешка. Ще срещнете непознати, с които ще проведете интересни и ползотворни разговори.

Телец

Добре е днес да огледате обстановката около вас и да направите оценка на новата ситуация. Ще погледнете от различна гледна точка, която ще ви помогне да намери това, което търсите. Прекарайте повече време с близките си. Ще получите интересна новина.

Близнаци

Графикът ви е натоварен, но ще се наложи да се освободите от част от ангажиментите си. Някой близък ще се нуждае от помощта ви. Бъдете искрени и кажете какво бихте направили на негово място. Не се притеснявайте за работата си – ще намерите начин, по който да се справите с нея.

Рак

Обърнете внимание на финансовото си състояние. Напоследък сте изгубили контрол върху това колко харчите, затова не знаете какво може да си позволите. Изгответе бюджетен план за следващите дни. Ще се наложи да се въздържате от някои покупки за известно време.

Лъв

Знаете, че качеството изисква време, но обстановката около вас ще е твърде напрегната, за да се фокусирате върху работата си. Добре е да се опитате да се успокоите, както и да предотвратите някои конфликти. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома и отделете време само за себе си.

Дева

Имате нужда от промяна, но не знаете откъде да започнете. Не е нужно да търсите много. Каквото има да се случва ще се случи. Пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Ще получите интересно предложение. Взимайки решение, се доверете на интуицията си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар