Вижте тайното семейство на доц. Мангъров (Снимки)

Гласувайте за статията

Това е тайното семейство на доц. Мангъров

И в личния си живот доц. Мангъров е заобиколен от лекари. Майка му Елена, която е на 98 години, е била в продължение на 35 години началник на детското отделение в болницата в Стара Загора. Тя е завършила медицина в Загреб по време на войната.

Баща му пък бил зъболекар. Той е причината доц. Мангъров да избере медицината.

Известният инфекционист повлиял и на своите деца. Той е баща на общо четири деца – трима синове и една дъщеря.

Слави е единственият е най-голямото му дете и единствено той не припознал лекарската професия като своя.

Първородният наследник на Мангъров е завършил икономика в „Сити Юнивърсити“ в Сиатъл, щата Вашингтон в Америка. Към днешна дата той е собственик на фирма за строителни материали.

Слави живее охолно. През лятото той е чест посетител на комплекса „Трейшън Клифс“ край Каварна, където нощувките започват от 400 лева на вечер. През зимния сезон той посещава баровския курорт Куршевел във Френските Алпи.

Другите двама синове на доц.Мангъров са избрали лекарската професия.

Христо, който е роден през 1998 година, завършва средното си образование в столичната 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“, а после учи медицина в Медицинския университет в София. Година след завършването си той става редовен специализант в Клиниката по дерматология, венерология и дерматологична хирургия към Медицинския институт на Министерството на вътрешните работи (МВР-София).

Христо има брат близнак Илия, който работи като педиатър в болница „Проф. д-р Иван Митев” в София.
Единствената дъщеря на доц. Мангъров Елена е завършила бизнес администрация и икономика в Американския колеж в Благоевград, където таксата за годишно обучение възлиза на 12 хиляди долара.

За съпругата на доц. Мангъров не се знае нищо, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар