Щерката на Цветан Цветанов се уреди с апетитен пост

Щерката на Цветан Цветанов се уреди с апетитен пост
5 (100%) 1 vote

Щерката на Цветан Цветанов отново се уреди с апетитен пост

Най-голямата дъщеря на Цветан Цветанов отново успя да се уреди с апетитен пост и солидна заплата в Америка. Амбициозната Гергана вече е асистент-преподавател в Колумбийския университет в Ню Йорк. Преди време тя получи завърши магистърската си степен по международни отношения именно там.

От септември месец тя се изявява като лектор по количествен анализ в престижния ВУЗ. Възнаграждението й за една година е между 35 и 40 000 долара.

Наследницата на Цветанов работи няколко месеца като научен сътрудник в Световната банка в Ню Йорк, след 8-месечен стаж в анализаторския отдел. След това тя напусна за кратко.

Още тогава се появиха скандални коментари, че Цветанов стои зад нейното назначаване.

Гергана замина за САЩ, след като се дипломира с отличие в престижния университет „Бат“ в Югозападна Англия. Там тя се дипломира като бакалавър по специалността „Политика и международни отношения“.

Василена и София – останалите дъщери на Цветан Цветанов все още са ученички и живеят в скандалния семеен апартамент в сградата на „Артекс“, пише Ретро.бг. Именно този имот стана причината за позорното оттегляне на бившия втория на ГЕРБ.

Десислава Цветанова придружаваше Цветанов до САЩ на всяко негово служебно пътуване, за да види дъщеря си Гергана.

И в Америка първородната дъщеря на Цветанов живее охолно. Тя се облича по последен писък на мода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар