Невена Цонева направи немислимото, часове след смъртта на баща си

Невена Цонева направи немислимото, часове след смъртта на баща си
3.67 (73.33%) 3 votes

Невена Цонева загуби баща си

Коронавирусът не подмина и семейството на Невена Цонева. Опасната зараза вилнее с пълна сила у нас.

На 6 ноември е починал бащата на певицата Невена Цонева – музикантът Цветан Цонев от Севлиево, познат сред колеги и приятели като Цъфа. Причината за смъртта му е усложнения в резултат от Ковид-19.

От Детски комплекс „Йовко Йовков“, където Цветан ръководеше успешна музикална школа, съобщиха траурната вест.

Впечатление прави, че Невена Цонева не е отразила по никакъв начин семейната трагедия. Ден след трагедията тя трябваше да събере сили и да направили немислимото – да излезе на сцената.

Невена Цонева трябваше да се изяви в шоуто „Маскираният певец“ по Нова тв. Предполага се, че тя е Булката във формата и въпреки траура, се справя перфектно със задачата си.

Невена Цонева е най-големият талант на покойния Цветан Цонев.

 

Смъртта му е загуба за музикалния свят не само в региона на Севлиево. Много таланти да негово дело. Хора от обкръжението му споделят, че той е научил младите колко е важно да вярват в себе си, за да постигнат мечтания успех, пише БЛИЦ.

Един уникален човек, винаги добър, усмихнат, позитивен, невероятен музикален педагог и професионалист вече не е сред нас. Благодаря за всичко на което ме научихте и за това че винаги бяхте до мен и ме подкрепяхте!“, пише негова възпитаничка в мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар