Ники Кънчев е неузнаваем

Ники Кънчев е неузнаваем
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев претърпя пълна трансформация

Докато беше на екран, Ники Кънчев полагаше огромни усилия, за да изглежда добре. Но вече година и половина откакто остана без работа, телевизионерът е неузнаваем.

Преди няколко дни той се изяви в родния ефир. Бившият водещ гостува в новото публицистично предаване „Пресечна точка”, което се излъчва по Нова телевизия с водещ Михаил Дюзев,

Зрителите останаха шокирани от вида на 59-годишния журналист, който буквално е станал кожа и кости. Краката на Ники Кънчев изглеждаха тънки като клечки.

От коремчето, с който той упорито се бореше, няма и помен. За стайлинга си Кънчев бе заложил на дънки, светлосиня риза и черно елече. Впечатление прави, че той се погрижил и за прическата си.

Доскоро той боядисваше прошарената си и рошава коса. Гарваново черният цвят, на който той залагаше, стана причина за куп подигравки по негов адрес.

Неестественият цвят на косата на телевизионера допълнително го състаряваше. Но той вече залага на цвят, който определено повече му подхожда.

Ники показа новата си визия и на всички стана ясно, че той вече се боядисва в кафявата гама, която е по-близка до естествения му цвят. Бившият водещ се бе погрижил и за брадата си, която също бе старателно боядисана в подходящ цвят, пише Хотарена, позовавайки с се на Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар