Мариана Векилска в ново амплоа

Мариана Векилска в ново амплоа
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска влиза в ново амплоа

Кризата на средната възраст не подмина и Мариана Векилска. Но определено на нея й се отразява много добре.

Преди 6 години  тя отпразнува своя 40-годишене юбилей. Това телевизионерката взе решение да осъществи всичките си несбъднати до момента мечти.

Първото, което направи, бе да се освободи от домашните окови. След като се разведе, Мариана Векилска реши да опита късмета с работа в Брюксел. След това си постави за цел да се сдобие със свидетелство за управление на плавателни съдове. Поредното начинание, с което е решила да се заеме, е да стане и учител по йога.

Само преди няколко дни тя сподели, че се е записала на курс за йога инструктори. След приключване на служебните си задължения в Българската национална телевизия, Векилска се занимава именно с това.

Тя се е спряла на студио по йога, което се намира в непосредствена близост до работното й място.

Векилска се изявява в ефир в следобедните часове. Веднага след като приключи работа, тя се отправя към студиото. Там водещата не само релаксира, но и ще сбъдне още една своя мечта – да получи поредната си професионална квалификация. Не е ясно дали някой ден тя ще се възползва от поредния си сертификат, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар