Утре във „Фермата“ ще стане страшно

Приятелството е напът да се счупи безвъзвратно
0

Приятелството е напът да се счупи безвъзвратно

Зрителите ще станат свидетели на пълен обрат под покрива на „Фермата“.

След завръщането от арената, фермерите с насълзени очи признават, че Ангел е от хората, които не могат да бъдат заменени. Колкото и невероятно да звучи, той дори им липсва.
Не е изключено даже и Милена да изциври, че й липсва, предвид че през последните няколко дни не спираше да му дава наклон в живота.

"Фермата"
Приятелството е напът да се счупи безвъзвратно

Дори вчера на арената, тя не спря да му дава акъли и да гради стратегии. Разбира се Ангел не й позволи да му се качи на главата и типично в негов стил заяви: „Млъкни, че ме объркваш, ма!“.
Това обаче не спря Милена и тя продължи да му дава съвети със същия назидателен тон на арената.

Дори Надя, която не е от хората, които изразяват гласно възмущението си, се принуди да я помоли да млъкне. Тя дори подчерта, че единственият глас, който се чува е този на Милена.

В утрешния епизод на „Фермата“ обаче се задава истински гръм в Рая. Приятелството между Даяна и Йордан изглежда е напът да се счупи безвъзвратно. В анонсиращото видео ясно се вижда, че Даяна му заявява, че сама е щяла да му вземе дрехите, за да ги изпере и го пита дали това е достатъчно приятелство. Изглежда тепърва ще става все по-напечено.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.