Мегз скандализира с тези разкрития за Мартин Карбовски

Гласувайте за статията

За момента няма отговор от отсрещната страна

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, скандализира обществото с разкритията, които направи за Мартин Карбовски.

По думите й журналистът Мартин Карбовски я изнудвал за се*с. Мегз обаче не спря до тук. Тя твърди, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са му гостували, „са му се от плащали с ду*ане, за да са в ефир“.

Мегз

За момента няма отговор от отсрещната страна

Тези скандални твърдения Мегз направи чрез пост в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Ето какво написа тя (без редакторска намеса):
„Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.

Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен.

Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам“.
На този етап Карбовски не е коментирал твърденията на Каканашева, отбелязва blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар