Майката на Слави Трифонов виновна за…

Майката на Слави Трифонов виновна за…
3.89 (77.78%) 9 votes

Към момента тече кампания за залагания

Чалга месията Слави Трифонов отбелязал 54-тия си рожден ден в Плевен при семейството си.

Този път Дългия не отишъл на гости на майка си и сестра си сам, а в компанията на младата си любовница. Става дума за атрактивната блондинка Мартина Джорджевич. Тя е тази, която от приблизително 5 години споделя компанията на учиндолеца.

Слави Трифонов

Към момента тече кампания за залагания

Самата Мартина потвърди, че е била на семейната сбирка в Плевен. В подкрепа на думите си тя публикува и своя снимка от центъра на града точно на рождената дата на Слави Трифонов.
Но и нейната орис не е лека, разкриват запознати с нрава на Дългия. В годините, в които блондинката кръжи край него, тя била подлагана на ежедневни тестове от параноичния и деспотичен учиндолец. Той не преставал да изпитва доверието ѝ.

Най-после тя заслужила да бъде представена пред майка му Здравка, която отдавна копнеела да посрещне снаха в дома си. Неслучайно към снимката си от Плевен Мартина публикува и философски размишления по отношение на доверието между двама души.

„Съмненията са част от житейския път на всички ни. Те от своя страна ни водят към взимането на различни решения, които да ни отведат до онова място в живота ни, което ще абсорбира всяко едно от тях. Доверието в самите нас – това е ключът към постигането на всяко едно нещо в този живот. Дерзайте“, пише тя.

На семейния празник и представянето ѝ пред фамилията на Слави Трифонов присъствали още сестра му Петя, както и съпругът и синът ѝ.
В града шушукат, че мама Здравка не останала много доволна от кандидат-снахата. Основната причина за това била, че й се сторила твърде млада. Всъщност Мартина е с цели 25 години по-малка от шоумена и няма професия.

Двамата се запознаха преди пет години

Двамата се запознаха през 2015 г. в най-популярния столичен фитнес център, разположен на Околовръстния път. Именно там преди Слави Трифонов можеше да бъде засечен чест, защото ходеше да тренира. Само няколко месеца след първата среща сексапилната Мартина се нанесе в баровския му мезонет на столичния бул. „България“, разполагащ с частен асансьор.

Тогава младата изгора на учиндолеца прекратила работата си във фитнеса по негово настояване и вече посещавала залата само като клиент. Сменила тотално приятелския си кръг и живеела в пълна изолация. Срещала се единствено с майка си на вечери и обеди в престижни софийски ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Трифонов. Саможертвата обаче си заслужавала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали само до повече джобни пари за харчене.

Мартина хвърчи с луксозна лимузина мерцедес с подобен номер като на една от тези на телевизионера. Освен това споделя снимки и от семейния им бит, от които се вижда, че се къпе в лукс.

Още щом плъзна слухът, че Слави и Мартина Джорджевич са двойка, тя се появи на първия ред в публиката в студиото на предаването. Камерата неволно запечата лицето ѝ, а наблюдателни зрители я разпознаха като приятелката на доскорошния сценарист на Шоуто на Слави – Светльо Митев.

Съмнителното му и безшумно напускане на екипа съвпаднало с раздялата му с Мартина. Тя всъщност го използвала като трамплин към неговия шеф. Това съвсем не е първата жена, която Слави отмъква от свой колега.

Сред екипа му и до днес се шушука, че е имал авантюра със съпругата на Борис Солтарийски – Аделина. Известно е обаче, че нито една жена не се задържа за повече от няколко години край Слави Трифонов.

Според пестеливите признания на бивши негови любовници съжителството със себичния и страдащ от мания за величие шоумен било нетърпимо. И в крайна сметка дори и заради парите не си струвало. Сега вървели залагания докога Мартина ще изтрае компанията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар