Глория поднесе горчиво разочарование на феновете си

Гласувайте за статията

Така и не стана ясно коя е страната, на която са се спрели

Глория разочарова дълбоко феновете си с новината, която съобщи.

Тези дни Глория взриви истинска бомба като призна, че възнамерява да пробва да живее зад граница. При това тя уточнява, че няма намерения да замине сама, а с дъщеря си Симона Загорова.

Глория

Така и не стана ясно коя е страната, на която са се спрели

Двете певици дадоха съвместно телевизионно интервю и обясниха: „Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“.
Глория и Симона Загорова побързаха да успокоят почитателите си, че ако това се случи, ще бъдат наблизо и ще продължат да се занимават с музика.

Не е изключено да заминат за съседна Гърция

Коя е държавата, на която Глория и наследницата й са се спрели, така и не става ясно. Не е изключено да става въпрос за съседна Гърция, която е любима дестинация на примата на поп фолка.

Явно кризата в лекия жанр у нас е провокирала Глория и Симона да търсят нови решения за кариерите си. В този ред на мисли мнозина предположиха, че двете изпълнителки може да започнат работа в бозуки баровете в Гърция, които са страшно популярни.

Те сега са затворени заради коронавируса, но със сигурност дават много възможност за добрите изпълнители на живо, каквито и двете са, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Хотнюз“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар