Фънки призна: Аз никога не съм бил окей с парите! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Съпругата на Фънки отскоро работи като застраховател

В разгара на пандемията Фънки губи много пари, но не и купонджийското си настроение. Останал без приходите от от основния си бизнес – организацията на мегаконцерти, 60-годишният рокаджия и бохем не изпада в отчаяние.

Той редовно се весели в компанията на един от големите си приятели – поп фолк изпълнителят Константин. Двамата засядат на по водка всеки ден в 16:30 часа. Дори и по време на пандемия обаче Фънки все пак има ангажименти с групата си. „С „Черно фередже“ бяхме в Търново, Варна, Севлиево и къде ли не.

Купонът беше зверски. Разхождам новия си бас, къртя глави с него. Убийствен е! Купих го преди месец за 150 евро, което си е чист майтап. Подобрих го, сложих друга електроника. Любимата ми китара е това е момента. Имам иначе общо 64″, споделя Фънки, пише „Уикенд“.

Пари

Той обаче не отрича, че парите, които изкарва в момента, са намалели. „Не може да се каже, че изкарваме големи пари. Но то нямаме и нужда. За какво са ни пари? Какво му трябва на човек? Бутилка водка, парче сланина и ха-ха-ха, хи-хи-хи – веселба, за да се напие. Важното е да тече зверски купон“, казва музикантът.

Фънки не отрича и че никога не е имал много пари. „Аз никога не съм бил окей с парите. Те просто не са важни за мен. Може би и затова не ме спохождат“, разкрива музикантът. Дори и да закъса за пари обаче Фънки е категоричен, че никога не би продал някоя от китарите си. „Няма! По-добре да продам себе си! Трябва да се свири и да тече купон“, споделя той.

Фънки разкрива и че би се върнал към старата си работа – на санитар, ако се наложи. „Ако се наложи, да, бих. Защо не? Бях санитар в други времена, но и сега мога да въртя парцала по цял ден. Все още съм здрав и силен, не ми пречи“, казва музикантът.

Фънки разкрива, че съпругата също работи от известно време. „Съпругата ми от известно време работи като застраховател. Беше дълго домакиня, започна на майтап да се занимава със застраховане, а то взе, че й потръгна. Не се интересувам много от нейните неща, зает съм със себе си.

Да не забравяме, че с приятеля ми Константин имаме доста всели ангажименти. Днес от 16:30 пак започваме“, споделя Фънки. Музикантът споделя и от какво му се е наложило да се откаже заради Ковид-19.

Фънки не крие, че никога не е имал много пари сн. YouTube

Фънки не крие, че никога не е имал много пари сн. YouTube

„Мислех да си купувам кола – „Мазерати“, но сега няма как да се случи. Ще поизчакам, не съм се отказал. Като мине пандемията, се надявам да взема автомобила. И преди Ковид-19 не обичах да ходя с пари в джоба. Не съм от онези с пачките, доволен съм като имам в себе си 100-200 лева за харчене“, казва музикантът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар