Джордж Клуни и Амал проговориха за познанството си с Меган Маркъл и Хари

Няма никакво съмнение, че Джордж Клуни и Амал бяха една от най-обсъжданите двойки на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, ако, разбира се, не броим младоженците. По онова време холивудската знаменитост и съпругата му определено се откроиха сред останалите 600 гости, присъствали на важното събитие, в рамките на което внукът на кралица Елизабет Втора се врече в любов на своята избраница. Онова, което тогава остана загадка за повечето хора обаче, бе откъде херцозите на Съсекс се познават с актьора и правозащитния адвокат, които са сред любимците на Америка.

Разкрита тайна

Сега, две години по-късно, тази загадка най-после бе разкрита, а отговорът й изненада мнозина. Оказва се, че семейство Клуни за първи път са видели лично младоженците в деня на тяхната венчавка... Именно това разкри в свое скорошно интервю сестрата на британския премиер Борис Джонсън, която разказа пред "AirMail" какво й е споделила Каролин Бартоломю - бившата съквартирантка на покойната принцеса Даяна и кръстница на малкия й син.

Познанство

По думите й мястото на Каролин в параклиса "Сейнт Джордж" било точно до тези на звездата от "Бандата на Оушън" и юристката. Чакайки официалната част да започне, тя решила да ги заговори. Така от дума на дума ги попитала откъде се познават с Хари и Меган. "Изобщо не се познаваме", неочаквано отвърнали те. Още преди някой да е успял да си зададе въпроса дали положението с останалите популярни личности, дошли да гледат женитбата, е било сходно, Джонсън подчерта, че няма как кралските особи да бъдат близки със стотиците имена от списъка с гости, макар сред тях да попадат тези на Виктория и Дейвид Бекъм, Опра Уинфри, Серина Уилямс, Том Харди и т.н.

Стилни тоалети

За церемонията Амал се бе спряла на тоалет с цвят горчица, сътворен от дизайнерката Стела Маккартни. Изяществото й впечатли всички познавачи още в мига, когато тя се появи под ръка с мъжа си в замъка Уиндзор. Джордж пък беше облечен в стилен сив костюм и вратовръзка на жълти райета.

Сближаване

Но в крайна сметка присъствието им на сватбата успя сближи четиримата, полагайки основите на истинско приятелство между тях, започнало през същата вечер. На приема във вила Фрогмор, даден след като аристократът и актрисата си казаха "Да", Клуни танцува на дансинга с булката. Скоро след това, в разгара на лятото, Хари и Меган гостуваха на Джордж и Амал в прекрасната им резиденция, разположена на езерото Комо.

Защита

От този момент артистът не е спирал открито да защитава съпругата на Хари пред пресата, а в третия триместър от бременността й дори я сравни с принцеса Даяна. "Тя е в седмия месец, а медиите не спират да я преследват и хулят, точно както сториха с Даяна. Историята се повтаря", заяви той. [caption id="attachment_647617" align="aligncenter" width="300"]Джордж Клуни и Амал проговориха за познанството си с Меган и Хари сн. YouTube Джордж Клуни и Амал проговориха за познанството си с Меган и Хари сн. YouTube[/caption] В резултат на топлите отношения между двете двойки по едно време даже тръгна мълвата, че носителят на "Оскар" ще бъде кръстник на Арчи. Но впоследствие той опроверга този слух. "Това би било лоша идея. Баща съм на близнаци и едва се справям с тази отговорност", шеговито заяви Клуни, предават от life.dir.bg.