Глория напуска България (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Глория мисли да живее в чужбина заедно с дъщеря си Симона Загорова

Глория напуска България. Примата на родната чалга е решена да напусне България и да заживее в чужбина заедно с дъщеря си Симона, твърди „България днес“, позовавайки се на отлично информирани източници.

Преди дни родената в Русе изпълнителка намекна за това свое съдбоносно решение. „Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“, заяви поп фолк изпълнителката. Оказва се, че Глория наистина има сериозни намерения да напусне страната ни и да търси реализации в чужбина.

През последните месеци Глория преживя неуспешна връзка с бизнесмен, а и от доста време не е така търсена за участия в заведения, тъй като спря да прави нови песни. Отделно не се получи и голямата мечта на дъщеря й да стане едно от топ имената на родната музика. Затова и двете ще си пробват късмета в друга страна, но отказват да споменат бъдещата си дестинация.

„Ако се случи, ще бъда наблизо“, даде жокер Глория, имайки предвид някоя от съседните ни страни. Бащата на Симона и бивш мъж на Глория – Илия Загоров, от дълги години живее в Швеция и дъщеря му често му гостува, но едва ли тя и майка й ще се установят там за постоянно.

Примата на чалгата призна и за голяма грешка в кариерата си. Като свой пропуск до момента фолкпевицата отбелязва липсата на повече дуети. По думите й публиката харесва такива колаборации, затова Глория с усмивка споделя намерението си да поправи тази грешка.

Глория напуска България и отива да живее и работи в чужбина сн. Инстаграм

Глория напуска България и отива да живее и работи в чужбина сн. Инстаграм

„Никога не мисля песните си от комерсиална гледна точка – откровена е певицата и допълва: „Решила съм след време да заложа на концертната дейност и искам да създам репертоар, подходящ за този формат музикални срещи с публиката“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар