Кардашиян се сбиха! Кендъл и Кайли в луд женски бой на семейна почивка във Флорида (Вижте защо)

Война между Кардашиян - луд женски бой между Кейли и Кендъл сн. E!
0

Кардашиян се хванаха за косите, а Кендъл и Кайли се впуснаха в луд женски бой по време на семейна почивка във Флорида

Кардашиян се хванаха за косите. Луд женски бой се разигра между Кендъл и Кайли, по време на семейна почивка във Флорида. Скандалът бе излъчен дори в телевизионното шоу на фамилията, а Крис Дженър уведоми всички, че момичетата не са си говорили почти от година.

Поводът за враждата бе фактът, че двете сестри са се скарали относно някакъв тоалет. Кайли побесняла, след като Кендъл взела неин официален тоалет, без да я попита. Последвал шамар, удряне с юмруци и дори блъскане с крака. Наложило се Ким спешно да изпрати охраната, за да ги разтърве.

Видеото от боя не е заснето, но кавгата между двете сестри се чува доста ясно на микрофоните. По това време Ким говори с майка си, която кара по-малките й сестри, и чува всичко.

Екшънът е наистина разтърсващ, а подробности около драмите между двете, така и не са оповестени. Що се отнася до връзката между Кайли и Кендъл, тя изглежда доста засегната. Близо месец и дори повече двете не си говорят.

„Те отказаха да се изслушват една — друга. Най-лесно е да се извинят и да си простят“, казва Ким на Хлое. Крис се чува и с двете си дъщери и с тъга разбира, че вече месец не си говорят изобщо. „Просто се извини и продължи напред“, съветва и Ким Кайли. Кендъл обаче не е готова да прости толкова лесно.

Война между Кардашиян - луд женски бой между Кейли и Кендъл сн. E!
Война между Кардашиян – луд женски бой между Кейли и Кендъл сн. E!

Войната във фамилията Кардашиян не е нещо ново, но определено това е най-дългата кавга между сестрите. За зрителите обаче интригата е вълнуваща. И всички се чудят колко още двете сестри ще се зъбят една на друга заради дреха. И колко емоционално ще е сдобряването им. Истинска драма. В стил Кардашиян.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.