Дони направи горещо признание, с което взриви мрежата

Гласувайте за статията

Нищо чудно да запишат нов албум още следващата година

Дони направи изключително горещо признание, с което предизвика взрив в мрежата.

Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил имат намерение да се съберат отново. Двамата ще възродят един от най-емблематичните дуети на родната музикална сцена.

Дони

Нищо чудно да запишат нов албум още следващата година

Това намекна самият Дони, който тези дни се е впуснал да си припомня славното минало. Припомняме, че в средата на 90-те години Дони и Момчил бяха най-известните български певци. Те имаха стотици хиляди продадени албуми и десетки концерти ежемесечно в цялата страна.

В последните седмици силната половинка на крехката Нети е извадил кутията със спомени и е започнал да прави разбор на стари снимки, статии и обложки от албуми. Естествено, лицето на Момчил изплува отвсякъде и настройва музиканта носталгично.
„Дали пък през следващата година, няма да се появим някъде заедно?“. С тези думи Дони коментира стара статия със заглавие „Годината на Дони и Момчил“ и много зарадва феновете на дуета.

Все още не е ясно на какво мнение е някогашната му дуета половинка Момчил. Припомняме, че преди години така и не даде обяснения защо реши да се оттегли внезапно от сцената.
Припомняме, че през пролетта Дони записа нов албум с жена си Нети след пауза, продължила цели 15 години. Нищо чудно следващата година да запише и нов албум с Момчил, пише show.blitz.bg.

Дони

Дони и Момчил

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар