Ти да видиш: Мегз с рекорден рейтинг в „Пресечна точка“! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мегз беше похвалена от Нова телевизия!

От Нова Телевизия похвалиха Мегз с рекорден рейтинг за участието й в “Пресечна точка”. Миглена Каканашева вече официално има нов рекорд в личната си рейтинг колекция.

Мегз

Мегз направо избила рибата

След като има рекорди – за най-висок рейтинг в “Черешката на тортата”, “Втори пран с Карбовски”, “Папараци” от времето на Венета Райкова, цели два рекорда в “Биг Брадър” – за най-гледан лайф и най-гледан дейли епизод.

След като риалитито и с Нова – INSTAQUEEN- също държи титлата за най-гледано интернет риалити, вчера Каканашева развя знамето на най-високия рейтинг и за “Пресечна точка” по Нова Телевизия. За това се похвали екипа на предаването в социалните мрежи чрез фейсбук страницата на формата:

“Рекорден рейтинг за “Пресечна точка”. Категоричен успех отбелязва NOVA през октомври, демонстрирайки превъзходството от 29% среднодневно и 21% в праймтайм спрямо прекия конкурент в най-привлекателния зрителски сегмент (18-49 г.).

Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат още, че близо 30% от българите в активна възраст избират да гледат NOVA в праймтайм”.

А главния редактор на предаването Иво Тодоров лично защити Каканашева, която тази седмица като коментатор в предаването за пръв път споделя публично политическите си възгледи и буквално изуми зрителите – с познания, изказ и аргументираност.

Иво Тодоров използва личния си фейсбук, за да защити Каканашева: “По принцип се въздържам от даването на обяснения и празните спорове, но… Не мога да разбера тези, които нападат Мегз, че не разбирала нищо от ислямски фундаментализъм, от изборите в щатите и от антично културно наследство.

Чули ли са я какво говори или си се упражняват в злословие по принцип? Момичето е изключително подготвено и аргументирано в тезите си. Целта на Пресечна точка не е да дава дума на институции, иначе щяхме да поканим външния министър.

Опитваме се да чуем позициите на хората, които по свой начин са лидери на обществено мнение в различни социални групи и с различна експертиза. И съчетаването на наглед несъчетаемото е наистина интересно.

До утре! Мегз, Петьо Блъсков и Милен Керемедчиев ще коментират важните теми на деня до Петък в 16 часа в “Пресечна точка” по Нова Телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар