Дъщерята на Алла Пугачова я задмина по популярност (Вижте 7-годишната Лиза Галкина – Снимки)

Гласувайте за статията

Първокласничката Лиза засенчи с красота и талант родителите си

Алла Пугачова публикува снимка на дъщеря си с домашна прическа, предоставяйки я с хаштага „Моят собствен стилист“. Лиза сама изработи бижутата, показвайки изобретателност: тя просто сложи алена плетена шапка на главата си, завързвайки я отгоре с опашка от руса коса.

Дъщерята на Алла Пугачова събира повече харесвания от майка си
Снимка: Инстаграм

Последователите на Алла Борисовна оцениха оригиналния образ. „Малка кокетка “, „Принцесите се раждат само от истински кралици. „Фотокопие на Алла „,„Трябва да се опитаме да носим такава шапка „, пишат те в коментарите.

Преди това баща й Максим публикува видео, в което дъщеря му демонстрира своите гласови способности и успехи на френски. Във видеото момичето е много забавно и директно изпълнява известния хит на Джо Дасен „Les Champs Elysees“ („Шанз Елизе“), предават от wday.ru.

Близначката явно е наследило талантите на звездните си родители. И дори започва бавно да ги изпреварва по популярност. Снимката й като стилистката Лиза събра 183 хиляди харесвания, докато красивото селфи на Пугачова, което тя публикува скоро – 150 хиляди, а семейният портрет с Галкин, с който току-що се похвали с нова готина прическа – само 107 хиляди!

И на страницата на Максим Галкин публикациите, посветени на неговите близнаци, са най-популярни. Вижте какви сладури са децата на примадоната и комикът.

Снимки: Инстаграм

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар