Хороскоп за 5 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Ситуацията около вас ще е напрегната. Чакат ви доста срещи и разговори. Ще контактувате с човек, който претендира, че разбира много от определена тема. Въпреки това, не го оставяйте да взима решенията вместо вас. Приемете всичко, което ви казва, с капка съмнение.

Телец

Денят е подходящ да се вгледате в себе си и да помислите за това, което искате да правите в бъдеще. Оставете в миналото, това което не ви трябва и погледнете напред. Моментът е добър и за решаване на финансови въпроси. Непринудеността ви ще донесе успех в деловите преговори.

Близнаци

В неприятно положение сте, но знаете, че някой познат наскоро е преживял същото като вас. Добре е днес да поговорите с него. Той ще ви помогне да се справите със ситуацията и ще подобри настроението ви. Отделете време само за себе си и се разсейте с любимите си занимания.

Рак

Днес трудно ще намерите общ език, даже и с хора, с които се разбирате чудесно. Това се отразява на настроението ви и на обстановката около вас. Имате нужда да се откъснете от негативната енергия. Отделете време само за себе си и правете това, което вие искате.

Лъв

Важно е днес да държите на себе си и на идеите, които имате. Ако има критика относно проектите ви, не я приемайте лично. Извлечете най-доброто от нея и продължете напред. Пред вас ще се открие възможност да решите стар семеен проблем, така че се възползвайте максимално от нея.

Дева

Ако имате нужда от промяна, днес е перфектен ден да започнете нещо ново. Започнете с нещо малко. Ако резултатът не е задоволителен, не се отказвайте – дайте си още време. Пред вас ще се открие възможност да поправите грешки от миналото. Възможно е това да провокира конфликт. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар