Геро аут от „Маскираният певец“. Каква е причината?

По всяка вероятност ще му се наложи да се изолира
0

По всяка вероятност ще му се наложи да се изолира

Актьорът Герасим Георгиев-Геро, който напоследък се изявява и като водещ на „Маскираният певец“, е аут от музикалното шоу.

Зрителите са наясно, че той води заедно със Зуека хитовото шоу „Маскираният певец“. Той обаче хвърли в истински смут Нова телевизия и по-специално Маги Халваджиян. Причината за това се оказа повече от смущаваща.

Геро
По всяка вероятност ще му се наложи да се изолира

Симпатичният актьор, който успешно замества Димитър Рачков като водещ, може да се окаже под карантина в скоро време. Това несъмнено ще доведе до отсъствието му от рейтинговия формат.

Наскоро Геро гостува в тв предаване заедно с певицата Людмила Сланева – Локо.
Онзи ден обаче, тя така и не се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Това породи съмнения, че е дала положителен тест за коронавирус, пише Hotnews.bg.

Ако това се потвърди и на Геро ще му се наложи да си поседи малко вкъщи под карантина – минимум 10 дни. Припомняме, че това се мерките, които се взимат в такива случаи.
На практика това означава, че Зуека ще остане сам. На този етап не е ясно дали Маги Халваджиян има план Б за подобни извънредни обстоятелства. Не е изключено и да остане само с един водещ на „Маскираният певец“ в лицето на Зуека, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.