Дарина Павлова крие произхода си

Дарина Павлова крие произхода си
3 (60%) 1 vote
Г-жа Мулти Дарина Павлова не иска и да знае кои са биологичните й родители

Преди да стане съпруга на един от най-влиятелните мъже у нас, Дарина Павлова е живяла на ръба на мизерията – пише в. „Уикенд“. Публична тайна е, че тя е осиновена още като бебе от бедно семейство от Казанлък. Родителите й Калчо и Донка Колеви били най-обикновени работници в оръжейната фабрика „Арсенал“. Те я взели от дом за изоставени деца, но Дарина никога не потърсила истинските си родители, така че имала тази възможност – отбелязва изданието.

Мадам Мулти подозирала, че мургавият й тен не е случаен и се страхувала, че истината само ще я нарани. Въпреки че осиновителите на Дарина не били богати и не й предложили охолен живот, те истински я обичали. Майката й починала, когато тя била на 16. След това за нея се грижел единствено татко й Калчо.

„Той беше истински добър човек. Въпреки че знаех, че не ми е биологичен баща, за мен той е единственият татко“ – споделя години по-късно тя.

Мечтата на Дарина била да стане балерина, но татко й не успял да задели достатъчно пари, за да плаща месечната такса в местната школа.

Късметът на бедната Пепеляшка се усмихнал едва когато срещнала милионера Илия Павлов. Двамата се оженили през 1990 г., въпреки че бащата на Илия – Павел Найденов, бил категорично против.

Дарина била осиновена от бедни работници от Казанлък

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар